вход за потребители
име
парола
регистрация
За нас Сладкарница Лучия Сладкарски цех "Ела" Кетъринг Каталог торти За поръчки Новини
Сладкарница Лучия

 

Представяне

    За краткото време , от което сладкарница „Лучия” съществува, тя вече е доказала качеството на своите продукти и обслужване и продължава да печели все повече и постоянни клиенти.

    Разнообразните сладкарски изделия и торти, които „Лучия” произвежда са подходящи за всякакви поводи и могат да удовлетворят дори и най-изискания вкус.  Можете да ги срещнете както в почти всеки магазин, така и на празненства и специални случаи. С тях можете да изразите чувства, поздравления, да направите частното си или фирмено празненство по-вкусно и запомнящо се, или просто да направите деня си по-усмихнат.При всички случаи, ние ще ви помогнем да изберете най-подходящото от разнообразния асортимент от уникални торти и вкусни сладки и соленки.

    Високото качество на предлагания разнообразен асортимент се поддържа от италианската производствена технология, вносните суровини с утвърдено качество и прецизността на сладкарите и ръководния персонал.

   Всичко това плюс бързото и качествено изпълнение, коректният и любезен подход към клиента е залог за все по-голямото търсене на продуктите ЛУЧИЯ и предлагането на пазара на още продукти удовлетворяващи най-съвременните изисквания за вкус и качество.

   СЛАДКАРНИЦА ЛУЧИЯ е позната сред своите многобройни клиенти като уютно и приветливо място, където желаните от вас напитки и торти се поднасят с усмивка и финес.Тук се предлагат много и различни бутикови торти за Вас , за Вашите деца , за Вашето сватбено тържество, за Вашите специални поводи,  изработени по идея на клиента или избрани от нашия каталог.

 

   Нашият екип

   За вас и вашето удобство в сладкарница Лучия се грижат амбициозни , динамични , гъвкави и иновативно мислещи служители с цел задоволяване потребностите на клиентите и постигане на по – високи имиджови и бизнес резултати.
Всеки един от нас притежава качества , чрез които спомага на различен етап от веригата / производство , обслужване, дистрибуция, администрация, ПР, маркетинг/

Нашата организация е стигнала до убеждението, че най – активният фактор , от който зависи успеха са членовете, които изграждат нейния екип. Всички ние допринасяме за постигането на фирмените цели и развитието на нашата организация .

 

  

Увеличи
Увеличи
Увеличи
Увеличи
Увеличи
Увеличи
Увеличи
Увеличи
Увеличи
Увеличи
Увеличи
Увеличи